EXCLUSIV  Noul coronavirus | Ce apare în astrograma României. Astrologul DCNews pune lupa pe 3 aspecte

Coronavirus
Coronavirus

Astrologul Daniela Simulescu susține că, pentru a înțelege starea ultimelor zile, trebuie să punem lupa pe trei aspecte.

„În primul și primul rând, vom aminti de Luna Nouă din Pești, destul de prăpăstioasă, care a avut loc duminică, 23 februarie, când am aflat de gravitatea situației din Italia.

În al doilea rând, această Lună Nouă a fost conjunctă cu Mercur retrograd, toate acestea fiind aproape de Neptun, planeta confuziei.

Deci nu era de ajuns energia difuză a Peștilor, ci mai aveam de-a face și cu o retrogradare menită să ne zăpăceacă.

Aici, Mercur, planeta comunicării, nu se manifestă așa cum și-ar dori, nu este deloc logic, rațional. Ar fi bun la scris romane SF, horror sau să creeze teorii ale conspirației. În niciun caz să ne ajute să gestionăm practic o situație. Orice subiect ar fi apărut acum ne-ar fi distorsionat imaginația și crește gradul de anxietate”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

În al treilea rând, continuă Daniela Simulescu, „Luna progresată a României (în harta de la 1 decembrie 1918) va face în curând o conjuncție cu Neptun, în casa 6 a sănătății. Deci ne vom panica mai mult decât este cazul din orice. Cu siguranță, vor fi și motive serioase, dar vom face din țânțar armăsar. Mai ales cei care nu vor fi afectați în vreun fel”.

„Să nu uităm că, în astrograma României, Luna (mentalul colectiv) era în Scorpion, deci avem o tendință de a ne victimiza până peste măsură. Sau de a empatiza din plin cu durerea altora sau de a o transforma în propria durere”, a adăugat astrologul DCNews.

„Mercur își va opri retrogradarea pe 10 martie, dar pentru o perioadă va mai sta prin preajma lui Neptun, deci mai avem de așteptat până când ne vom mai reveni. Important este să nu disperăm, să luăm măsurile de protecție și să privim totul cu mult calm”, a conchis Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel