Noi dispute în familia lui Kim Kardashian

Seria de mare succes "Keeping Up with the Kardashians" revine la postul de televiziune E! cu sezonul 15. 

Noul sezon al aventurilor din clanul Kardashian revine pe TV din 12 august, de la ora 22:00, iar familia în expansiune se confruntă cu provocări mai dificile ca niciodată. În acest sezon apar noi membri pe măsură ce Khloe și Kylie experimentează pentru prima dată maternitatea, iar Kim devine mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei mame surogat. În același timp tensiunile încep să se acumuleze între surorile mai mari pe măsură ce Kim și Khloe pun la îndoială prioritățile lui Kourtney determinând-o pe aceasta să analizeze atent loialitatea față de familie. Kim și Kourtney se hotărăsc să se implice în avocatură și merg în Washington unde vor a pleda pentru două cauze în care cred cu tărie. Kourtney se implică în cauza produselor de igienă mai sigure, în timp ce Kim are misiunea de a se întâlni cu Președintele Donald Trump pentru a obține grațierea lui Alice Marie Johnson, o femeie închisă pe viață pentru o infracțiune ce implică droguri. Telespectatorii vor vedea lupta dusă de Kim pentru drepturile lui Alice și cum toate eforturile ei duc la eliberarea acesteia. 

(oar_w460)

Kendall își continuă cu succes cariera în modeling și se bucură de noile experiențe oferite de țările în care călătorește, mai ales în Franța, unde își retrăiește copilăria. Kourtney și Scott îmbrățișează ”noua normalitate”, consecință a discuțiilor avute despre co-parenting iar Kim reacționează în urma unor comentarii ale lui Kanye în timp ce el se pregătește de lansarea unui nou album.

(oar_w460)

Tot în acest sezon clanul Kardashian-Jenner-West se reunește pentru a participa la emisiunea "Celebrity Family Feud" pentru o cauză nobilă și îndeplinind astfel un vis a lui Kanye, acela de a concura în acest format. În ciuda tuturor diferențelor de opinie, membrii aceastei familii știu că sunt mai buni când sunt împreună.

"Keeping Up with the Kardashians" este produs de Ryan Seacrest Productions și Bunim/Murray Productions.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel