Nicolae Forminte amenință cu dezvăluiri despre gimnastica românească

forminte
forminte

După ce România a cucerit, la Olimpiada de la Beijing, medalia de bronz pe echipe și medalia de aur, la sol, prin Sandra Izbașa, tehnicianul principal al lotul feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, a fost înlocuit de la conducerea lotului. Plecat la un club din Cesena, Forminte a anunțat pe Facebook că-și caută de lucru, declarând că gimnastica românească i-a adus cea mai mare umilință.

 Acum câteva zile, Nicolae Forminte a postat pe profilul său de Facebook un anunț prin care își arăta disponibilitatea pentru un loc de muncă. Ulterior, Nicolae Forminte a declarat că de la 31 decembrie 2012 discută orice ofertă, întrucât contractul pe care are la Cesena se va încheia. Antrenorul a adăugat că după ce a ajuns în Italia a mai fost căutat, dar "eu, de regulă, îmi respect cuvântul dat, în sensul că nu puteam să-i las pe acei oameni baltă", explicând motivul pentru care a postat comunicatul pe rețeaua de socializare.

De asemenea, fostul tehnician principal a dorit să precizeze raportul pe care-l are, la acest moment, cu gimnastica românească. "Dacă voi decide să închei socotelile cu gimnastica românească, voi spune mai multe despre cum am fost debarcat și de ce m-am întors să parcurg cea mai mare umilință", a declarat Forminte, adâugând că presupusele favoritisime pentru Sandra Izbașa sunt "o totală aberație". Antrenorul a explicat că Sandra a fost, este și va fi mereu copilul său de suflet, la fel ca și celelalte fete din lot. "Mulți m-au criticat că am favorizat pe una, pe alta, dar adevarul este că am încercat să mă comport cu fiecare gimnastă într-un mod în care am considerat că o ajută pe ea să dea maximum", a mai spus antrenorul.

Nicolae Forminte a acceptat să preia conducerea lotului național, după ce acesta se dizolvase în 2005. Performanța lui Forminte nu a fost de neglijat, dacă se ia în calcul întreg procesul de închegare și formare a unui lot de gimnastică, proces ce durează, de obicei, ani. La scurt timp după Olimpiada de la Beijing, antrenorul a fost înlocuit, de conducerea Federației Române de Gimnastică, de tehnicienii Octavian Bellu și Mariana Bitang, oamenii care au adus cele mai multe medalii României la acest sport. Federația nu i-a mai propus lui Nicolae Forminte o ofertă, iar antrenorul a acceptat oferta unui club de gimnastică din Cesena , Italia.

Pe de altă parte, Forminte a dezmințit că ar avea cancer: "Îi anunț pe toți prietenii și dușmanii mei că sunt cât se poate de sănătos. Nu am cancer de piele, așa cum s-a scris".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel