Niște tineri au pus ochii pe Băile Herculane. Mesajul lui Cioloș

Dacian Cioloș i-a felicitat pe niște tineri care au "pus ochii pe Băile Herculane! Nu pentru a le prăda sau pentru a se îmbogăți material de pe urma patrimoniului de acolo, ci pentru a-l reda comunității".

"Un grup de tineri a pus ochii pe Băile Herculane! Nu pentru a le prăda, sau pentru a se îmbogăți material de pe urma patrimoniului de acolo, ci pentru a-l reda comunității. Atât cât pot ei. Și pentru a-și dovedi că oricât de întortocheate ar fi căile trecutului, vor să fie activi acum, în prezent, pentru ca viitorul să semene cu ei și cu visele lor.

Au și vor avea tot sprijinul nostru din Platforma România 100, cu tot ce am învățat noi în acel an de guvernare și cu tot ce vom putea face de acum încolo.

Au tot respectul și admirația mea! Nu am șansa să fac parte din generația lor, dar mă voi strădui să seamăn cât mai mult cu sufletele lor frumoase!", a fost mesajul fostului premier.

"Baile Neptun Incotro?" a debutat cu un mare succes. Inițiativa #HerculaneProject, sprijinită de Asociatia Tinerilor din Herculane, a reușit să aducă împreună atât specialiști și organizații preocupate de protecția patrimoniului cultural, cât și vizitatori și iubitori ai Băilor Herculane, membri ai comunității locale reprezentanți ai autorităților publice și proprietarii terenului pe care se află astăzi cladirea Băilor Neptun.

[citeste si]

În urma acestor serii de dezbateri constructive, Primăria Băile Herculane, proprietara clădirii Băilor Neptun, a asigurat încă o dată de tot sprijinul său, iar cei doi proprietari ai terenului de sub această construcție și-au dat acordul de a continua demersurile pentru punerea în siguranță a clădirii monument istoric. Crucial pentru continuarea demersurilor începute, acordul proprietarilor se va semna în formă juridică în urmatoarea saptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel