Netanyahu, vizită la Moscova

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va efectua o vizită la Moscova în data de 11 iulie, ocazie cu care va fi primit de preşedintele rus Vladimir Putin, anunţă serviciul de presă al guvernului israelian într-un scurt comunicat, citat de Reuters. 

De fapt, Vladimir Putin şi Benjamin Netanyahu se întâlnesc periodic în ultimul timp pentru a discuta despre conflictul sirian şi despre cum ar putea fi prevenite ciocnirile accidentale dintre forţele israeliene şi cele ruse care operează în teatrul de război din Siria. Ultima lor întrevedere a avut loc în luna mai la Moscova. 

Anterior, presa israeliană scria, citând surse din anturajului premierului Netanyahu, că acesta a primit o invitaţie de la preşedintele rus de a efectua o vizită de lucru la Moscova la jumătatea lunii iulie, când va avea loc finala Cupei Mondiale la Fotbal. 

Putin, mai multe invitații 

Vladimir Putin i-a invitat şi pe liderii altor state cu această ocazie la Moscova, inclusiv pe şeful Autorităţii Naţionale Palestiniene (ANP), Mahmud Abbas. Săptămâna trecută, administraţia palestiniană din Ramallah a anunţat că Abbas a acceptat invitaţia preşedintelui rus, conform mass-media ruse. 

Serviciul de presă al premierului israelian nu a putut confirma dacă Netanyahu va asista la vreun meci de fotbal cu ocazia vizitei în capitala rusă, conform newsru.co.il. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel