EXCLUSIV  Negulescu, denunț Kovesi. Ciutacu: După Udrea. Nu se duce singur

Mircea Negulescu
Mircea Negulescu

Jurnalistul Victor Ciutacu, prezent la interviurile DCNews, a vorbit despre o posibilă arestare a fostului procuror DNA Ploiești, Mircea Negulescu. Prezentatorul România TV îl vede pe Negulescu să fugă prin țări latino-americane, la fel ca Elena Udrea.

Prezentatorul România TV, Victor Ciutacu, este de părere că fostul procuror DNA Ploiești, Mircea Negulescu, ar putea fi băgat la închisoare doar pentru câteva luni. Jurnalistul susține că dacă acest lucru se va întâmpla, Negulescu îi va trage și pe alții după el. 

Dacă la un moment poate o va cere și dacă va fi cazul să i se ofere poporului ofrandă, o să fie dat din ciclul am avut și noi regretabilele noastre excepții, ne-am prins târziu, dar uite, statul face dreptate. Îl bagă și pe fraier două-trei luni de zile, îl scoate de acolo. Ăsta a făcut multe și din nebunia lui. Negulescu nu e foarte sănătos la cap, dacă mă întrebi pe mine. S-a și închipuit mai important decât e pe planeta Pământ. Să stea liniștit că a primit și el niște comenzi. Eu nu îl văd pe Negulescu să își ia el fapta, să se ducă și alții să scape. El neagă acum că a denunțat-o pe Kovesi, dar eu te asigur acum că nu se duce în jos singur., a declarat jurnalistul Victor Ciutacu la DCNews Live. 

Victor Ciutacu, despre o posibilă fugă a lui Negulescu

Îl văd pe goană ca Udrea prin nu știu ce țară latino-americană. Să intre pe Skype Portocală. (...) În vremurile de aur când Monaco era Monaco și când bogații români își făcuseră reședințe pe acolo, foarte mulți români se duceau cu Blue Air-ul la Nisa. (...) Își cumpărau din primăvară un smoc de bilete cu avans și toată vara erau la Monaco. Un prieten de-al meu și-a permis să ia mici și ciorbă de burtă. Miliardarii români au mâncat pe yacht mici și ciorbă de burtă. Erau de mult timp plecați și după un șpriț le-a venit poftă de mici și ciorbă de burtă., a adăugat prezentatorul România TV, prezent la interviurile DCNews. 

Vezi răspunsul AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel