Neamţ: Un TIR încărcat cu 22 tone de zahăr a luat foc în mers

Un autotren încărcat cu 22 de tone de zahăr a luat foc, în mers, în municipiul Roman, în noaptea de duminică spre luni, a declarat, pentru AGERPRES, sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Şoferul autotrenului, un bărbat din Republica Moldova, a oprit imediat şi a încercat să stingă flăcările cu două stingătoare pe care le avea maşina în dotare.

'În momentul în care a văzut că nu poate stinge incendiul, şi-a luat actele din cabină. În acest timp, un poliţist care trecea prin zonă a sunat la 112 şi a solicitat prezenţa pompierilor. Aceştia s-au deplasat cu două autospeciale şi 14 subofiţeri şi au lichidat incendiul', a declarat sublocotenentul Andrei Grancea. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt-circuit la motor. În urma incendiului au ars cabina şi prelata autotrenului şi un sac de zahăr. TIR-ul fusese încărcat cu zahăr în Republica Moldova ce urma să fie predat la fabrica de profil din municipiul Roman, aflată la patru kilometri de locul în care s-a produs incendiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel