NATO nu îl sperie pe Vladimir Putin

Vladimir Putin a declarat, joi, că ''nu se teme'' de NATO, răspunzând unui jurnalist vedetă care a descris Alianța Nord-Atlantică drept ''o tumoare canceroasă'' în progresie, relatează AFP.

Nu ne este teamă. Nu mă tem și nimănui nu trebuie să-i fie teamă, a declarat Putin, care a fost interpelat de către jurnalistul Dmitri Kiselev în cadrul sesiunii sale anuale televizate de întrebări-răspunsuri, relatează Agerpres.

Noi putem să-i sufocăm pe toți, de ce vă este teamă ?, a adăugat președintele.

Blocul NATO se dezvoltă ca o tumoare canceroasă, declarase Kiselev, cerându-i lui Putin să se exprime în legătură cu acest punct.

Jurnalistul, care este animatorul unei emisiuni duminicale, pe un ton foarte antioccidental, la televiziunea publică rusă, a fost numit în decembrie 2013 de către Putin la conducerea unei noi entități ce regrupează audiovizualul extern rus.

În martie, când criza ucraineană vira într-o dispută geopolitică Est-Vest, Kiselev afirma că Rusia este singura țară din lume capabilă să transforme SUA în cenușă radioactivă.

În calitate de figură-cheie a propagandei guvernamentale, Dmitri Kiselev se află pe lista cu responsabili ruși sancționați în martie de către Uniunea Europeană după alipirea la Rusia a peninsulei ucrainene Crimeea.

Citește și: Ce spune Putin despre independența Transnistriei și alipirea la Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel