Năstase, despre îngrijorarea lui Băsescu pentru Timoșenko: Cât tupeu!

Fostul premier Adrian Năstase, susține, într-o postare pe blogul personal, că președintele Traian Băsescu a dat dovadă de "tupeu" în cadrul întâlnirii cu fiica Iuliei Timoșenko, când s-a arătat "îngrijorat" pentru soarta fostului prim-ministru ucrainean, aflat la închisoare.

Adrian Năstase a publicat pe blogul personal, din închisoare, un material intituat "Tupeul lui Băsescu", în care comentează întâlnirea președintelui Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni, cu Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru al Ucrainei şi actual lider al opoziţiei ucrainene.

"Miercuri, Traian Băsescu a primit-o, la Cotroceni, pe fiica fostului premier al Ucrainei, colega de revoluţie portocalie din 2004, Yulia Tymoshenko, condamnată la închisoare pentru raţiuni politice. „Joi, tot la Cotroceni, Traian Băsescu urmează să-l primească pe fiul fostului premier al României, Adrian Năstase – condamnat la închisoare, de asemenea pentru raţiuni politice.” Lăsând gluma la o parte, ( dacă se poate glumi cu aşa ceva ) – cât tupeu poate să aibă omul ăsta! Să te dai îngrijorat pentru soarta unui premier aflat în închisoare, când tu însuţi ai făcut acelaşi lucru, hărţuind timp de 8 ani un adversar politic şi determinând condamnarea, fară probe, a acestuia!", a scris fostul premier Năstase.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul discuţiei pe care preşedintele Băsescu a avut-o, miercuri, cu Evghenia Timoșenko, acesta a ţinut să exprime simpatia sa pentru Iulia Timoşenko şi şi-a manifestat interesul privind dezvoltările politice şi democratice din Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel