Năstase cere audierea lui Grăjdan în dosarul "Trofeul Calităţii"

nastase
nastase

Adrian Năstase este judecat într-un nou recurs în dosarul "Trofeul Calităţii". Aflat la cel de-al şaptela recurs, avocatul apărării, Ion Cazacu, a cerut audierea a 30 de noi martori în acest dosar, printre care şi Adrian Grăjdan. Conform datelor iniţiale termenul de prescripţie al faptei ar fi fost luna iunie 2012, dar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să prelungească acest termen.

Avocatul lui Adrian Năstase a cerut audierea lui Adrian Grăjdan şi Alin Teodorescu. În jurul lui Grăjdan s-a iscat un imens scandal la termenul anterior. Proaspăt numit la ISC, parte vătămată în proces, Grăjdan a decis să retragă plângerea din partea instituţiei. DNA a venit cu o interceptare prin care deconspira o convorbire între Năstase şi Grăjdan avută la ora 5 dimineaţa.

Avoţii lui Năstase doresc să conteste mai multe acte, cum ar fi numirea Ioanei Bogdan în funcţia de judecător. Avocaţii spun că de aici trebuie să decurgă un nou proces civil care să se judece la Curtea de apel Bucureşti. Dosarul penal însă nu urmează să fie suspendat. "Este o excepţie de nelegalitate pe care considerăm că trebuie să o admiteţi", susţine avocatul Ion Cazacu.

Avocatul lui Năstase a cerut audierea a 30 de martori în acest dosar, dar şi reaudierea Rovanei Plumb, pentru a se lămuri care era situaţia de fapt la acel moment în PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel