Narcis Ianău urcă pe scena X Factor și îi surprinde pe toți

Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor.

La doar 26 de ani, Narcis Ianău, o prezență apreciată pe marile scene ale lumii, profită de fiecare ocazie pentru a-și forța limitele artistice. Astăzi, de la 20.30, la Antena 1, Narcis îi surprinde pe jurații X Factor cu o interpretare inedită a unei melodii clasice. 

După un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman, Narcis Ianău urcă pe scena X Factor hotărât să surprindă din nou! Tânărul va oferi un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care se va dovedi uimitoare. ”Ar trebui ca România să te audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana Groza.

Cine sunt concurenții care vor urca astăzi pe scenă și cine va reuși să primească un loc direct în grupele din Bootcamp, cei de acasă pot afla astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

Porție dublă de X Factor

X Factor 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Mariana Badea explică „scuzele controversate”. Există și o exprimare, lipsită de echivoc, pe care o puteți folosi

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Horoscop înainte de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător, Capricorn, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel