Muzeu pentru iubitorii de selfie-uri. Unde a fost deschis și când poate fi vizitat

Un muzeu "prietenos" cu cei care îşi fac selfie-uri şi le postează pe reţelele de socializare, dotat cu spaţii interactive unde tinerii îşi pot crea propria artă, s-a deschis.

Muzeul s-a deschis la Viena. Cu pereţi viu coloraţi şi obiecte gigantice, muzeul are tot ce este necesar pentru selfie-ul perfect.

"Numărul tinerilor care merg la muzeu a scăzut, aşa că încercăm să combatem acest lucru cu ajutorul social media", explică Petra Scharinger, una din persoanele aflate în spatele Nofilter_museum, adăugând că tinerii "preferă să trăiască online, în loc să interacţioneze cu lumea reală".

Muzeul va fi deschis timp de aproximativ şase luni şi, ulterior, s-ar putea muta în alte oraşe. Plin de exponate interactive, Nofilter_museum - explică Scharinger - invită oamenii să se distreze cu adevărat. Locaţia dispune de 24 de camere diferite, unde vizitatorii îşi pot face poze în faţa numeroşilor pereţi coloraţi pentru o asortare perfectă cu ţinuta pe care o poartă.

"Acesta este viitorul muzeelor"

Există, de asemenea, gropi cu bile, pereţi florali şi confetti cu sclipici pentru selfie-uri creative, ba chiar o cameră plină de false dulciuri în formă de brioşe sau macarons. Prin această iniţiativă, Nofilter_museum se alătură mai multor muzee care vizează utilizatorii împătimiţi de social media. Creatorii muzeului speră la circa 300-500 de vizitatori pe zi.

"Cred că acesta este viitorul muzeelor", explică Scharinger. "Ideea principală este că nu este vorba doar de selfie-uri, ci de a petrece timp de calitate, de a putea interacţiona în timp ce experimentaţi arta", completează ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel