Moțiune Toader, amânată. Manda, motiv decizie: Asta este poziția PSD

Ema Apostu / 15 apr 2019 / 14:43 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Claudiu Manda a motivat decizia de amânare, pentru a treia oară, a votului în ceea ce priveşte moţiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. 

"A fost o propunere la Comitetul liderilor, pe care a formulat-o viceliderul PSD. Eu vă pot spune doar că, în cadrul grupului PSD, sunt păreri pro şi contra faţă de votul moţiunii", a spus Claudiu Manda.

"În regulament, spune că moţiunea trebuie să fie dezbătută în maxim 6 zile. Au trecut cele şase zile. Plenul Senatului a amânat şi săptămâna trecută. Puteam să dezbatem săptămâna aceasta sau putem să stabilim o altă zi. Nu scrie în regulament care sunt motivele pentru care se poate cere sau nu amânare. Nefiind un motiv anume sau lipsa unui motiv, eu v-am spus care este poziția PSD și de ce s-a amânat astăzi moţiunea pe justiţie", a mai declarat Claudiu Manda.

Vezi și: Moțiune simplă Justiție, AMÂNATĂ. Soarta lui Toader, când va fi DECISĂ

"Am spus-o foarte clar!"

 

"În ceea ce mă priveşte, am spus-o foarte clar: voi vota pentru moţiune pentru că dezbatem despre justiţie de un an şi jumătate, iar lucrurile trebuie închise. În interiorul grupului din Senat, sunt colegi care doresc să voteze moţiunea şi colegi care nu doresc să facă asta. Pentru a avea un punct de vedere clar, dacă vom vota toţi şi vom dezbate în interiorul grupului, într-un fel sau altul, sau va rămâne la latitudinea fiecărui senator, va trebui întâi de toate să discutăm între noi, să lămurim şi apoi să ne exprimăm în spațiul public", a spus Manda.

 

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24