Monica Pop: HIENELE abia au așteptat o mizerie neadevărată, ceva tragic. Chiar nu mă așteptam!

Monica Pop nu are cancer
Monica Pop nu are cancer

Anumite site-uri au scris că în cazul Monicăi Pop, unul dintre medicii oftalmologi cu cea mai mare vizibilitate în România, cancerul a recidivat.

A fost suficient ca, în urmă cu câteva zile, la Antena 3, să spună că vine de la o perfuzie ca unii ”ziariști” să scrie că Monica Pop are din nou probleme cu cancerul. Nimic mai fals! Monica Pop a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

”SÎNT BINE! ORIBILA DORINTA JOSNICĂ DE AUDIENTĂ PENTRU UNII DIN MEDIA! MINCIUNI, SCOATERI DIN CONTEXT, INTERPRETARI DUPA INTERES, CRASĂ DEZINFORMARE ! SI JIGNITOARE, DAR NU LE PASĂ! IAR CIND E VORBA DESPRE SANATATE SI VIAȚĂ, E INCALIFICABIL!!! Cu cita lipsa crasa de profesionalism "anuntă" asa zisi jurnalisti, care numai de calitate indoielnica pot fi, , din moment ce habar n-au despre o situatie pe care, cica, o descriu , ca eu as avea din nou probleme cu boala! Poate ca unii asa ar vrea sa fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care tin la mine, prieteni, pacienti fosti ,actuali si viitori, colegi, oameni de bine, anunt pe această cale că SINT BINE SI CA NU AM INTRERUPT TRATAMENTUL de ANI ,pentru ca asa este schema , deloc pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei! L-am facut mereu, periodic, conform indicatiilor . Dar in tot acest timp, am avut o viata absolut normala , ca si inainte, atit profesionala cit si acasă! Nu am ascuns niciodata nimic legat de acest aspect. Am ales sa fac public despre boală pt a incuraja pe cei afectati si pt a combate afirmatiile unor moderatori lipsiti de cunostinte dar si de suflet, care descurajeaza oribil pacientii cu această boală, numind-o , oribil, "necruțătoare" chiar si " letală" sau "neiertatoare"! Cind ar putea perfect inlocui aceste cuvinte crunte cu " boală severă", "boala gravă"! etc.

Nu le pasa deloc că pot zdrobi suflete si speranțe! Cînd spui prostia ca e necrutatoare, pacientul, si asa afectat si psihic, (e normal), se gindeste ca oricum va muri daca asa a spus nu stiu care la tv! Atitudine nepermisa pt cei care se pretind reprezentanti ai mediei! Arata incultura crasă si rautate! Fac mult rau si sint convinsa ca ei stiu asta, dar, nu le pasă! Deloc!

Marti seara, 19.01, in emisiunea de la Antena 3 am spus ca vin de la perfuzie ( e periodică), bineinteles ca era adevarat, pt a justifica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez ( Dr. Rafila a si spus ca pacientii oncologici, sub tratament, nu se vaccinează.

Dar am si altul - soc anafilactic in antecedente) si pt a explica de ce am mască in platou! In nici un caz nu pt altceva! Dar HIENELE abia au asteptat sa scrie o mizerie neadevarată, ceva tragic, unii din pacate, la care chiar nu ma asteptam! Cei care chiar tin la mine sa fie linistiti! Le multumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii cind vorr CÎINII!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel