Monica Macovei preia discursul lui Vadim: ”Am fost fraudată, în mod real eram pe locul trei”

Întrebată dacă este mulțumită de scorul pe care l-a obținut la alegerile prezidențiale de pe 2 noiembrie, candidatul independent Monica Macovei a făcut niște acuzații grave.

”În marile orașe am avut un scor bun și foarte bun. În București, Cluj, Iași 12%. În Timișoara peste 11%. În Constanța 9%. În disapora am văzut 15%, deși cu câteva zile înainte era 18%, mă rog. În toate orașele mari, am fost pe locul al treilea. Mi-am propus mai mult și am avut în mod real mai mult.

Până la ora 16.00, cifrele erau cu totul altele și atunci înteleg că a fost o panică mare pentru locul al treilea, trebuia să fie Tăriceanu, și atunci au început să se schimbe cifrele. Știu de la oameni care au lucrat cu PSD, pentru că sociologii vorbesc între ei. Mi-am asumat posibilitatea să fiu fraudată, n-am avut delegați în secțiile de vot. În mod real am fost pe locul al treilea, sunt mulțumită”, a spus Monica Macovei, într-un interviu pentru ziare.com.

Corneliu Vadim Tudor, aflat în acest an la a cincea candidatură, a susținut de asemenea, că a fost fraudat la alegeri, încă din 2009: ”Voturile pe care le va avea Băsescu sunt, de fapt, voturi acordate mie”. El a spus că nu este de acord nici în acest an cu rezultatele anunțate de Biroul Electoral Central (BEC), potrivit cărora presedintele PRM se clasează pe locul al șaptelea: "Sunt foarte greu de păcălit (...) De la mine s-a furat masiv", a declarat liderul PRM într-o intervenție telefonică la postul B1 TV.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Macovei, sfaturi pentru Iohannis ca să câștige alegerile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel