Moment stânjenitor: Președintele Academiei Române a uitat numele preşedintelui Iohannis

Moment stânjenitor, marți dimineață, la ceremonia de deschidere a Conferinței Internaționale de Micro-to Nano-Photonics IV - ROMOPTO 2015, de la Academia Română, la care a participat și președintele Klaus Iohannis.

Președintele Academiei Române a uitat numele succesorului lui Traian Băsescu la Cotroceni, Klaus Iohannis, potrivit B1 TV.

Invitat la eveniment, şeful statului aştepta să i se dea cuvântul. Doar că momentul a fost amânat până când președintele Academiei Române a găsit în foi cum se numește actualul șef al statului.

După ce i s-a dat cuvântul, preşedintele Klaus Iohannis a precizat de ce a a ales să fie prezent la eveniment.

"Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt prioritățile mele. Poate că unii se așteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alții îi nemulțumește lipsa așa-numitelor breaking news-uri și a unor declarații incendiare. Pentru mine însă conduita promisă și prioritățile asumate au rămas aceleași. Și nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescența politică sau de circumstanțe de moment", a declarat președintele Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel