Moment ATIPIC cu Daniel Fenechiu la moțiunea Violetei Alexandru. Rumoare în sală

Daniel Fenechiu a luat cuvântul, marți, la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de social-democraţi împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Se solicită demisia ministrului Muncii pe motiv că Ordonanţa 30/2020 privind şomajul tehnic şi măsurile legate de acordarea de ajutoare diverselor categorii vulnerabile a fost 'atât de prost scrisă', încât a fost nevoie de modificarea sa de şase ori.

La un moment dat, în cadrul dezbaterii moțiunii simple, Daniel Fenechiu a făcut următoarele precizări: „Dragi colegi, doamna ministru, uneori, am senzația, când asist la aceste moțiuni simple, că suntem la o ședință a Alcoolicilor Anonimi, dar schimbăm rolurile (n.r. rumoare în sală). Constat că se rostesc cuvinte grele: călău, trădare. Se repetă obsesiv cuvântul doamnă. Foarte multă frustrare. Foarte multe sfaturi.”

„În momentul în care am folosit, și a fost lumea deranjată că am făcut o comparație cu o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, am avut proprietatea cuvintelor, pentru că fac și eu parte din această adunare și aceasta este senzația pe care o am”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel