MITING PSD. Năstase: Se urmărește "abrogarea" guvernului. Despre Iohannis, un singur comentariu

Adrian Năstase a spus că scopul operaţiunii de stradă nu este abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale, ci abrogarea guvernului.

"Este clar că scopul operatiunii de stradă nu a fost „abrogarea" OUG-ului. Se urmăreste, asa cum am arătat zilele trecute, „abrogarea" guvernului si, apoi, „abrogarea" alegerilor din 11 decembrie. Dacă protestele vor continua in această directie, unii reprezentanti ai PSD imi spuneau că, desi nu au fost de acord cu un contra-miting pentru a apăra ordonanta, ar fi de acord insă cu un miting de sprijin pentru guvernul PSD si impotriva presedintelui Iohannis", a scris Adrian Năstase.

"Despre Iohannis, un singur comentariu. El vrea să apere „statul de drept". Mai bine, in opinia mea, mai ales in actualele conditii regionale si internationale, ar apăra interesele nationale românesti.

Se fac manifestatii de sustinere si in alte tări. Protestatarii anunta, cu bucurie:"Moldova e cu noi", „Bulgaria e cu noi". S-ar putea să se organizeze manifestatii de sustinere si in Ungaria sau Rusia. Astept, anunturi cu laser de tipul „Rusia e cu noi" ", a mai notat fostul premier pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel