Miting diaspora. Jandarmii, amenințați cu moartea. Militaru: Îmi va fi greu să le explic copiilor

Bianca Ştefan / 10 aug 2018 / 11:15 Salveaza PDF Comentarii
Jandarmi
Descriere foto: Jandarmi

Miting diaspora. Jandarmii sunt amenințați cu moartea. Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a declarat că va face toate demersurile legale în acest sens.

Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, susține că îi va fi foarte greu să le spună copiilor săi de ce este amenințat cu moartea.

''Voi face demersurile legale pe care trebuie să le facă orice cetățean care se simte amenințat. Dincolo de haina militară pe care noi o îmbrăcăm, cred că limita între violența simbolică de limbaj și violența fizică a devenit foarte fragilă și trebuie să descurajăm astfel de intenții. Îmi va fi foarte greu să le explic copiilor mei, care sunt la o vârstă la care știu să citească de ce tatăl lor este amenințat. Cei care propagă astfel de mesaje, vor suporta consecințele ce decurg din încălcarea legii. Trebuie să se înțeleagă că rolul Jandarmeriei nu este de a se confrunta cu manifestanții, ci de a asigura protecția tuturor'', a declarat Marius Militaru la România TV.

Vezi și: Protest diaspora. Medic, atenționare români: ''Aveți grijă să nu rămâneți cu...''Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25