Mirel Palada, pentru "dushmanii" săi: Să curgă suferința...

Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale al premierului Victor Ponta a primit din partea unei "persoane influente" provocarea să posteze ceva referitor la "dushmanii" săi, însă a ales să-i supună pe aceștia "la ceva și mai groaznic", să asculte un concert Johann Sebastian Bach.

"O persoana influenta si chiar si importanta, nu spui cine, nu dau nume nici macar pe surse, mi-a recomandat sa postez pe Facebook ceva referitor la dushmanii mei. Chiar si la dujmanii mei, sa demonstrez ca stiu si grafii alternative, spre exasperarea d-nului aribtru intelectual Plesu. N-o voi face. Imi voi supune dujmanii la ceva si mai groaznic: le voi da Bach. Ia, hai! Sa curga suferinta muzicala! Ceva sa va doara urechile! Bach la tot cartierul! Sa moara dujmanii ca nu are valoarea mea. Sa sufere de BWV. Domnu Geo, baga bre ceva martial si rau. Baga baga, ca vin alegerile! Chauffe! PS: cel mai foarte fain si perfect concert de linistit mintea si pregatit muschiul sufletului. Chauffe, j'ai dit...", a scris Mirel Palada, pe Facebook, lansând provocarea ascultării unei frumoase opere muzicale compuse de Johann Sebastian Bach.

BWV este prescurtarea pentru Bach-Werke-Verzeichnis (din germană: Indicele operelor lui Bach), cel mai cunoscut catalog al operelor muzicale ale lui Johann Sebastian Bach.

Mirel Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului. Ulterior, în octombrie 2013, Palada a fost desemnat să îndeplinească "temporar"şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului, după ce fostul deţinător al acestei funcţii, Andrei Zaharescu, a fost numit consul general la Cape Town, Africa de Sud. 

Cu doar o zi în urmă, surse oficiale au declarat că Mirel Palada nu va mai fi purtător de cuvânt al Guvernului, dar rămâne în continuare consilier pentru strategii guvernamentale al premierului Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel