Mircia Muntean face plângere penală împotriva autorilor accidentului în care a fost implicat

Deputatul PSD Mircia Muntean, care a fost implicat, joi seara,  într-un accident rutier la Deva, spune că va depune luni plângere penală la Poliție "împotriva celor care au provocat accidentul" în care a fost implicat.

„Sunt mai bine şi am fost externat. Voi depune plângere penală la Poliţie împotriva celor care au provocat accidentul. V-am spus că nu eram eu la volan, era şoferul şi am fost şicanaţi în trafic. Ştiu cine a făcut asta şi voi face public într-un comunicat de presă", a susținut Mircia Muntean, citat de Mediafax.

El a spus că pentru a-şi demonstra nevinovăţia va folosi imaginile de pe camerele de supraveghere din Deva.

Accidentul în care a fost implicat Mircia Muntean s-a produs joi seară, pe şoseaua de centură a Devei, în apropierea staţiei CFR, unde un autoturism a acroşat un autobuz fără pasageri şi un alt autoturism, după care a intrat în spatele unui camion oprit la culoarea roşie a semaforului.

Citește și: Mircia Muntean, alcoolemie de 1,00 la mie când a produs accidentul

Martorii au spus că la volanul autoturismului care a acroşat celelalte trei autovehicule s-ar fi aflat deputatul PSD Mircia Muntean, care ar fi fost băut, acesta fiind scos din maşină cu sânge pe faţă de către un alt şofer.

La locul accidentului a ajuns un cameraman al unui post de televiziune, care l-a recunoscut pe fostul primar Mircia Muntean şi a început să îl filmeze. De altfel, în imaginile surprinse de acesta se observă cum Mircia Muntean împinge camera şi apoi fuge în tufişuri. În imagini se mai poate vedea cum parlamentarul Mircia Muntean este scos din tufişuri de către poliţiştii locali, desculţ şi plin de sânge pe faţă și cun câine în brațe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel