Mircea Badea: Nu știu dacă mă lasă să votez. Mă ENERVEAZĂ rău! E o mizerie!

Mircea Badea, în drum spre secția de votare
Mircea Badea, în drum spre secția de votare

Mircea Badea a dezvăluit ce îl enervează în ziua votului.

„Mi-am pus șapcă de alegeri și asta e singura geacă pe care o am. Mă îndrept către secția de votare. Nu știu dacă mă lasă să votez, pentru că nu sunt din Diaspora. Eu asta am înțeles: că e important ca Diaspora să voteze și nu știu dacă noi, ăștia din interiorul granițelor, care plătim și impozite aici, o să mai avem drept de vot. Important, repet, e să voteze Diaspora. Dar mă duc, totuși, să văd, poate mă lasă, poate mă primesc și pe mine, am buletin, cetățean sunt, să vedem”, a spus Mircea Badea, duminică, la Antena 3, în timp ce se afla în drum spre secția de votare.

„Vreau să vă spun ce mă exasperează de dimineață: îndemnul la vot! În primul rând, cine te crezi să îndemni tu pe cineva să facă ceva?! Nu înțeleg acest aspect. În al doilea rând, dacă am cu cine să votez sau împotriva cui să votez, mă duc la vot. Dacă nu, nu. (...) Asta cu îndemnul la vot este insuportabilă. Nu ai cum să te ascunzi, e ca festivalul UNTOLD. Nu ne mai îndemna!”, a mai spus Mircea Badea.

„Încă ceva”, a continuat acesta, „mă enervează foarte rău întrebarea pentru ce ați votat? E singura posibilă astăzi, având în vedere legea din România. În America, vorbești liber, se face campanie până se închid urnele. În România, legea este o mizerie. 

Pentru ce ați votat astăzi?

Și toți: am votat pentru un viitor mai bun, pentru o Românie civilizată. Nu e rubrica cu România mai civilizată. Pui ștampila pe niște cetățeni sau pe niște partide, în funcție de ce alegeri sunt. Ești convins că va fi viitorul mai bun?

Întrebați-mă pentru ce votez, ca să răspund și eu. Pentru un viitor oribil, pentru o situație foarte nasoală”, a zis Mircea Badea.

VEZI ȘI: Cristoiu, reacție fulger după ce Iohannis a spus că a citit "Un bărbat pe nume Ove"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel