Mircea Badea, mesaj pentru Iohannis: Cere-ți scuze! Este penibil

Mircea Badea i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis, în timpul emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, după ultimele declarații ale președintelui care-l vizează pe Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis a afirmat astăzi că "Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție". Mircea Badea a reacționat față de declarația președintelui, în emisiunea lui Mihai Gâdea, transmițându-i un mesaj.

"Cere-ți scuze!"

"L-am văzut azi pe acel personaj politic, Werner se numeşte, care pe banii mei şi ai tututor face campanie electorală în loc să se încadreze în fişa postului pentru care îl plătim noi. A spus câteva minciuni cu privire la CNA şi sunt demontate corect de domnul Herjeu. A zis Iohannis așa, în legătură cu Dragnea: că a fost condamnat pentru fraudă la referendum. Dacă nu ştii despre ce este vorba, nu vorbi! Te faci de râs şi eşti ditamai preşedintele României şi mai eşti și neamţ. Neamțul e exact. Ia zi tu că a fost Dragnea condamnat pentru fraude la referendum! Dacă era condamnat pentru fraude la referendum, şi acum, când vorbim, era tot în pârnaie. Ia informează-te tu exact în legătură cu condamnarea lui Dragnea, la referendumul din 2012, şi dup-aia cere-ţi scuze", a spus Mircea Badea în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Este penibil!"

"Vă cerem să nu mai minţiţi că este penibil! (...) Iohannis îşi cunoaşte publicul şi îl exploatează cu mult cinism şi orice prostie pe care o spune de la tribuna prezidenţială merge", a mai spus prezentatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel