Mircea Badea: Gestul lui Năstase nu a fost o înscenare

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat, joi seara, tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, acesta congiderând că gestul fostului premier nu a fost o înscenare.

Întrucât multă lume consideră că Năstase nu a avut o tentativă de sinucidere, ci totul a fost de fapt o înscenare ca să scape de închisoare, realizatorul Antenei 3 a comentat cele petrecute în stilul său caracteristic.

 "E posibil ca Gog să-l fi împuşcat, pentru că eu nu ştiu, când a venit salvarea, dacă Năstase avea puls", a spus ironicul Badea.

 "Ce-i asta cu sinucidere la caterincă? Băi frăţioare, când te sinucizi, ori o faci ca lumea, ori ce mama dracului.(...) Deci, prietene, l-a împuşcat unu pe el, nu el pe el", a adăugat Mircea Badea.

 Badea a încercat să explice faptul că gestul făcut de Adrian Năstase, miercuri seara, nu a fost o înscenare, întrucât acesta consideră că fostul premier nu ar fi avut nimic de câştigat dacă şi-ar fi regizat tentativa de sinucidere.

 Mircea Badea consideră că Traian Băsescu a pierdut, din punct de vedere mediatic, prin faptul că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă.

„Sunt pe de o parte uluit, pe de altă parte amuzat, şi pe de altă parte întărâtat de felul în care propaganda băsistă se raportează la acest eveniment. Probabil că propaganda băsistă simte că, mediatic, Băsescu a pierdut mult prin ceea ce s-a întâmplat, faptul că Năstase a încercat să se sinucidă” a declarat realizatorul emisiunii „În Gura Presei”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel