Mircea Badea, reacţie după violenţele de miercuri: Nici noi nu vrem...

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea reacţionează după ce parlamentarul Nicolae Bacalbaşa a fost înjurat şi îmbrâncit, ieri, de protestatari. 

Mircea Badea reacţionează dur după violenţele de ieri, atunci când parlamentarul PSD Nicolae Bacalbaşa a fost îmbrâncit şi huiduit în parcul Izvor din Capitală, pe drumul de la Palatul Parlamentului la gura de metrou. Politicianul a fost înconjurat de oameni care participau la miting, înjurat și chiar îmbrâncit. La fața locului au fost mai mulți jandarmi care au încercat să aplaneze conflictul și să îl protejeze pe demnitar de eventuale violențe. Bacalbașa a declarat că era pregătit psihologic pentru astfel de ieșiri. "Eram psihologic pregătit. Am înțeles foarte clar ce se întâmplă în țara asta. Astea sunt manifestări extremiste, organizate la modul paramilitar și dacă nu sprijinite, măcar tolerate de o parte din oficialitățile statului" a declarat parlamentarul.

Mircea Badea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat celor care se plâng că nu vor să trăiască în Rusia lui Putin, în schimb se comportă ca în Italia lui Mussolini.

"Javrele care imping batrani din spate suspina dupa virginal si spun suav:"Nu vrem sa traim in Rusia lui Putin sau in Turcia lui Erdogan." Bai, javrelor naziste, nici noi nu vrem sa traim in Germania lui Hitler sau in Italia lui Mussolini!", a scris Mircea Badea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel