Mihai Tudose, șef de campanie al PSD pentru europarlamentare. Și cap de listă? Ce spune Marcel Ciolacu

Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a dezvăluit rolul lui Mihai Tudose la alegerile europarlamentare. 

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat cu privire discuțiile legate de restricționarea numerarului în România, o situație pe care o consideră doar o formă de propagandă a celor din Opoziție și a menționat că inclusiv Mihai Tudose, fost prim-ministru, unul dintre cei care respingea ideea de a avea card bancar, este acum posesor de astfel de instrument bancar.

În acest sens, jurnalistul Victor Ciutacu și-a exprimat curiozitatea privind modul în care l-ar fi convins pe Mihai Tudose să accepte cardul bancar.

”Aici păreți foarte convingător, dar în interiorul partidului, cum l-ați convins pe dl Tudose, de exemplu? Gata, are încredere în unealta diavolului  și în sistemul bancar? Că în perioada în care era prim-ministru nu prea avea”, l-a întrebat Ciutacu pe șeful social democraților.

”Vine acum șef de campanie, să se lupte”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV, precizând că luni îl va propune pentru acest lucru.

În ceea ce privește poziția de ”cap de listă” pentru europarlamentare, premierul a afirmat că presupune că Mihai Tudose ”dorește să candideze”, iar la întrebarea dacă îl dorește pe acesta pe primul loc în lista pentru alegerile europarlamentare, replica a fost una diplomatică.

”Discuțiile într-un partid ca și PSD au loc democratic, pe regiuni, fiindcă trebuie o reprezentare la nivel național, pe fiecare regiune. Vom hotărî, nu este o urgență pentru partid în momentul de față. După 7 ianuarie, când se fac întâlnirile regionale”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Cresc pensiile de două ori în 2024. Marcel Ciolacu, veste bună pentru pensionari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel