Urmărește emisiunea live



Mihai Gâdea, AMENINŢAT cu MOARTEA: "În România nu există respect faţă de viaţă"

Un braşovean îi ameninţă cu moartea pe ziaristul Mihai Gâdea şi pe generalul Pavel Abraham deoarece au difuzat filmele cu Mircea Băsescu.

Miercuri seară, la "Sinteza zilei", Mihai Gâdea a vorbit despre cei care l-au ameninţat cu moartea şi despre modul în care aceştia sunt protejaţi de instituţiile statului. 

"În ultimii ani de zile am primit mai multe amininţări cu moartea. Unele dintre ele vi le-am prezentat, pe altele nu le-am prezentat însă le-am trimis Parchetului General sub formă de plângeri", a spus Mihai Gâdea, adăugând că în România nu există respect faţă de viaţă şi faţă de demnitatea fiinţei umane.

Pavel Abraham susţine că a fost ameninţat cu moartea pentru că s-a implicat în dosarul în care este acuzat fratele fostului preşedinte Traian Băsescu.

Invitat la "Sinteza zilei", avocatul a dat detalii despre telefoanele cu număr necunoscut pe care le primeşte frecvent de la izbucnirea scandalului. 

Citește și: PAVEL ABRAHAM și MIHAI GÂDEA, AMENINȚAȚI CU MOARTEA 


"Este pentru prima dată în viaţa mea când am avut un sentiment de frică şi nu mi-e jenă să spun acest lucru public. Am asistat la o violenţă de limbaj care nu poate fi reprodusă decât de către un om foarte experimentat. Un om obişnuit nu-şi poate găsi cuvinte atât de dure la adresa mea şi a familiei mele", a spus avocatul.

"Mi-a spus în discuţia pe care am avut-o că el este braşovean şi a continuat în acelaşi fel. M-am gândit a doua zi să depun o plângere cu privire la ameninţare", a mai spus Pavel Abraham, relatând că şi Mihai Gâdea a fost ameninţat cu moartea în timpul acelor conversaţii telefonice.

Generalul Pavel Abraham susține că persoana care a lansat ameninţările a fost identificată de poliţie pentru că, din întâmplare, telefonul îi era monitorizat într-un dosar aflat în lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel