Mihai Gâdea: Alertă majoră! România ar putea intra în haos

Mihai Gâdea consideră că România ar putea fi aruncată în haos, după scandalul de ieri, din Parlament. 

"Cred că în momentul de față pentru oamenii care înțeleg evenimentele este o alertă. E o alertă majoră și în această seară am să încerc să vă așez în fața ochilor o serie întreagă de piese ale puzzle-ului care vorbesc despre o alertă în care noi ar trebui să fim. În această seară vom vorbi despre modul în care România și această parte a lumii ar putea să intre în haos (..) Este o operațiune care se vrea șoc! Fulger! Dacian Cioloș este unul dintre personaje. Atât el, cât și prietenii săi, cei care l-au adus la putere, intern și extern. Nu este sigur că poate ajunge prim-ministru, dar este acolo, face tot ce poate", a declarat Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Declarația lui Dacian Cioloș

"România are nevoie în momentul de faţă de un guvern mai credibil decât cel de acum, care să poată să reprezinte ţara la preluarea Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, şi cred că dacă Opoziţia, parlamentarii responsabili, dacă chiar se gândesc la interesele României, în momentul de faţă nu de remanieri punctuale avem nevoie, ci avem nevoie de un nou guvern, un guvern de oameni competenţi, care să facă faţă responsabilităţilor şi exigenţelor asigurării Preşedinţiei Consiliului UE", a afirmat Cioloş, într-o emisiune TV.

Ludovic Orban, schimbarea Guvernului

"Ludovic Orban vine și spune un lucru din timp, pentru că nu știe exact agenda, dar știe că i s-a spus să nu lipseasă niciun parlamentar în aceste zile. Lumea ar fi putut să spună 'stați domnule, că Cioloș a spus până la sfârșitul lui noiembrie', dar una dintre tactici este uneori să mergi după fentă. Pesediștii, ALDE, s-a văzut miercuri, au fost concentrați până la sfârșitul lui noiembrie. Era fenta! Primele zile din decembrie sunt cele care contează, pentru că în momentul în care domnul Orban a vorbit despre faptul că nimeni din PNL nu poate să plece in delegații externe, erau fix aceste zile", a mai spus Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel