Mihai Fifor, atac la Victor Ponta: Atât puteţi dumneavoastră...

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a atacat pe fostul premier Victor Ponta, după ce acesta ar fi insinuat că au existat înţelegeri secrete privind numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia EPPO. 

"Domnule Ponta, este jenant să faceți insinuări despre înțelegeri secrete privind numirea procurorului-șef european. Tocmai dumneavoastra care făceați pe la spatele partidului înțelegeri secrete cu președintele Băsescu, în care vă târguiați ca la piață cu numirile procurorilor-șefi?!

De modul suburban în care atacaţi premierul nu e cazul să mai vorbesc. Atât puteţi dumneavoastră... Dacă, însă, vă propuneți ca prin astfel de insinuări să câștigați încrederea membrilor PSD, vă înșelați amarnic.

Nimeni din PSD nu vă va ierta trocurile pe care le făceați prin K2, în dauna colegilor de partid, care munciseră din greu pentru a vă face prim-ministru, care si-au rupt pingelele alergand în campanii ca să vă facă preşedinte şi pe care i-aţi trădat fără să clipiţi măcar", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Ce a spus Ponta

"Viorica Dăncilă o pune pe Ramona Mănescu să negocieze susţinerea lui Kovesi - pentru sprijin la alte "funcţii"! Aveam această informaţie dintr-o sursă mult mai serioasa şi mai apropiată decât Dacian Cioloş!

După care, în faţa CEX ului PSD, se sperie şi minte că nu e aşa! Dar azi Kovesi e votată "en fanfare" - vedem curând ce obţine Dăncilă", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook joi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel