Mihai Chirica își explică poziția: Nu poți să ieși pe stradă să te arate cu degetul

Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, susține că luările lui de poziție din ultima perioadă au fost motivate prin dorința de a salva imaginea PSD în comunitatea ieșeană. 

”Pentru mine era foarte important să salvez imaginea partidului în comunitatea ieşeană. E a doua comunitate din România, nu poţi să ieşi pe stradă să te arate de fiecare dată cu degetul omul care te-a votat. Eşti obligat moral, intelectual şi din toate punctele de vedere să spui că nu este lucrul care ne reprezintă şi că trebuie să-l corectăm repede”, şi-a explicat, într-o declaraţie difuzată miercuri de postul de radio Viva FM, Mihai Chirica poziţia publică cu privire la adoptarea OUG 13/2017.

Primarul municipiului Iași susține că” "Dintr-o criză se iese printr-o măsură radicală. Trebuie o comunicare permanentă, astfel încât să arătăm că ne interesează această guvernare. Este cel mai revoluţionar program de guvernare care s-a probat în ultimii 20 de ani. Nu îţi permiţi să îl ratezi, pentru că dacă l-ai ratat nu te mai crede nimeni niciodată”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel