Microbuz implicat într-un accident la Galați. Trei victime

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier dintre un autoturism și un microbuz. 

Trei persoane au ajuns la spital în urma coliziunii între un microbuz şi un autoturism pe DE 581, se arată într-o informare transmisă, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581, la intersecţia de pe varianta de ocolire a municipiului Tecuci, cu strada Gheorghe Petraşcu.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că şoferul unui autoturism care se deplasa dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, ajuns la intersecţia respectivă, a efectuat viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui microbuz care circula regulamentar. Cele două autovehicule au intrat în coliziune, în urma acesteia rezultând rănirea a trei persoane, şoferul care nu a acordat prioritate, în vârstă de 31 ani, şi două femei, de 21 şi 26 ani, pasagere în microbuz.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel