Merkel, refugiați. Cancelarul Germaniei cere populației să evite condamnarea în bloc a refugiaților

Cancelarul Germaniei a cerut populației să evite condamnarea în bloc a refugiaților, după valul de crime și violuri care au îngrozit țara în ultima perioadă. 

Asemenea delicte sunt evident dramatice și trebuie investigate (...) Însă nu trebuie să tragem concluzii asupra ansamblului grupului care caută protecție', a declarat Merkel la postul de știri N-TV. Trebuie să facem această diferență la fel cum procedăm și pentru alte delicte teribile, a adăugat ea.

Presa germană anunțat duminică arestarea unui refugiat afgan în vârstă de 17 ani, care pe 16 octombrie a violat-o pe fiica unui funcționar de rang înalt al Comisiei Europene și apoi a înecat-o într-un râu din zona orașului Freiburg. Fata în vârstă de 19 ani, Maria Ladenburger, era studentă la medicină și în timpul liber lucra la o tabără de refugiați.

Anterior, pe 10 noiembrie, a fost găsit într-o pădure din Freiburg și trupul neînsuflețit al unei alte tinere care fusese de asemenea violată. Autorul încă nu a fost găsit, dar anchetatorii au observat elemente comune între cele două cazuri.

Apoi încă un refugiat, un irakian în vârstă de 31 de ani, a fost arestat marți în orașul Bochum, după ce autoritățile au obținut cu ajutorul testelor ADN dovezi ce atestă că el este autorul a două violuri, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel