Melania Trump, avere din vânzarea de fotografii

Bogdan Cotigă / 06 iul 2018 / 11:32 Salveaza PDF Comentarii
Trump
Descriere foto: Trump

Melania Trump, soția președintelui Donald Trump a câștigat sume fabuloase doar din drepturile de autor ale fotografiilor cu aceasta, pe care agenția Getty Images le-a vândut publicațiilor din toată lumea. 

Jurnaliștii americani apreciază că nu e ceva obișnuit pentru soția unui președinte să câștige atât de mulți bani din poze, câștigurile acesteia fiind cuprinse între 100.000 și 1 milioan de dolari. Fotografiile au fost însă folosite doar în materiale pozitive, iar agenția Getty images a pus această condiție a soției președintelui oricărui cumpărător. Ca urmare a acestei condiții, multe dintre publicațiile online care nu au respectat această condiție și au publicat fotografii în materiale de presă cu conotație negativă au fost nevoite să își retragă de pe siteuri pozele cu Prima Doamnă. 

Afacerea cu accesorii, lăsată baltă

Tot în pagina dedicată veniturilor Melaniei Trump din declarația de avere a președintelui figurează și compania Melania Marks Accessories care, deși era cotată ca fiind o companie de milioane de euro, a generat un profit în 2017 mai mic de 201 dolari. Această situație arată faptul că după ce a devenit Prima Doamnă, Melania a sistat afacerile personale, renunțând la contractele care îi aduceau profituri considerabile. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27