Mașină răsturnată în stațiunea Mamaia

Accident
Accident

O tânără aflată sub influenţa alcoolului s-a răsturnat cu maşina în staţiunea Mamaia

O femeie a fost rănită şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa după ce maşina în care se afla, condusă de o tânără aflată sub influenţa alcoolului, a intrat în cursul nopţii de duminică în gardul parcului de distracţii din staţiunea Mamaia şi s-a răsturnat, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Şoferiţa a pierdut controlul direcţiei autoturismului după ce a acroşat o baliză de separare a sensurilor de mers ale bulevardului Mamaia, pătrunzând cu maşina pe trotuar, în apropierea unei staţii de transport în comun.

"În jurul orei 1,30, o femeie de 27 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către Năvodari şi, în zona Aqua Magic, din cauza neatenţiei, a acroşat o baliză de separare a sensurilor, a pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind în afara părţii carosabile către dreapta, unde a intrat în coliziune cu gardul de la Aqua Magic, răsturnându-se. Conducătoarea auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat", potrivit IPJ Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 35 ani, pasageră aflată pe locul din faţă-dreapta al autoturismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel