Mărturiile fetelor care fac videochat - Încasează sume incredibile

În România, mii de tinere acceptă să facă videochat pentru salarii ce depășesc cu mult încasările unui angajat obișnuit. Astfel, videochat-ul a devenit una dintre cele mai prospere afaceri.

Natalia este din Huși și locuieşte cu familia într-un apartament cu trei camere în cartierul Titan, Bucureşti. Ea are o fetiţă de 5 ani şi o situaţie materială bună.

În 2012, Natalia se descurca cu greu cu salariul de secretară, până când a primit un fluturaș pe care scria așa „Ai talent de actriţă, eşti deschisă provocărilor? Salariu minim garantat 500 de euro ce poate ajunge la 4.000 de euro, plată bilunară, legalitate 100%, program flexibil!“.

VEZI ȘI Câți bani se fac din videochat

Curioasă, ea s-a dus la sediul firmei și a vorbit cu „o doamnă de treabă“, care i-a explicat ce şi cum. Tânăra a acceptat și a devenit un „model“. Hainele și machiajul reflectau mereu fanteziile clienților, iar cea mai mare problemă a Nataliei era cum să îi țină logați cât mai mult pe clienții ei, pentru a face cât mai mulți bani.

Natalia se transforma într-unul dintre „modelele“ cerute de clienţii de peste mări şi ţări, o reprezentare virtuală a ceea ce bărbatul din spatele ecranului căuta la o femeie.

„Cea mai lungă filmare pe care am avut-o a fost cu unu’ din America, înainte de Crăciun. M-a ţinut trei ore. Îmi spunea despre familia lui, serviciu, se simţea singur“, povesteşte Natalia.

Mai multe detalii pe Adevărul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel