Martin Skrtel și-a încheiat aventura la Atalanta după 24 de zile; de ce nu a rezistat slovacul în Italia

Martin Skrtel, fundaș care a jucat 9 sezoane la FC Liverpool, a plecat de la Atalanta Bergamo la doar 24 de zile după ce semnase cu formația italiană. Clubul din Serie A apelase la slovac pentru Liga Campionilor, având nevoie de o defensivă solidă.

Fundașul de 34 de ani a venit liber de contract pe 9 august, după ce evaluase la Fenerbahce. Italienii au precizat că înțelegerea a fost ruptă pe cale amiabilă. Echipa care a luat bronzul în Serie A în sezonul precedent s-a orientat spre Simon Kjaer, danezul împrumutat de la Sevilla.

Managerul italienilor, Gian Piero Gasperini, a declarat că Skrtel nu s-a adaptat tacticii echipei: „Mi-a spus că la vârsta lui, el are greutăţi să joace într-o defensivă de trei fundaşi, ceea ce este de înţeles. A avut probleme încă de când a început să se antreneze cu noi. I-a fost greu să se adapteze la stilul nostru de joc".

Conform Agerpres, slovacul are 103 selecții pentru naționala sa. În 2012, Skrtel a fost cel mai bun fotbalist de la Liverpool, unde a evoluat între 2007 și 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel