Marius Budăi, surprins într-o mașină furată la vama Sculeni. Autoturismul a fost confiscat

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a fost surprins într-o mașină furată la vama Sculeni, informează România TV. 

Marius Budăi se afla în mașina parlamentarului Dan-Constantin Șlincu. Mașina este fabricată în 2009 și figura ca furată din anul 2016 din Belgia. Cei doi veneau din Republica Moldova și s-au prezentat pentru formalitățile de intrare în România, la vama Sculeni. 

Polițiștii de frontieră i-au informat pe cei doi că se află într-o mașină furată. Autoturismul a fost confiscat de oamenii legii. Budăi spune că parlamentarul Dan-Constantin Șlincu a cumpărat mașina din România, care era deja înmatriculată în țara noastră. 

"Eram în mașina colegului meu care a achiziționat-o în 2015, de la o persoană din Galați. Persoana respectivă a cumpărat mașina din Belgia, a înmatriculat-o. Colegul meu de bună credință a cumpărat-o cu act de vânzare-cumpărare. Veneam de la Chișinău și când am intrat înapoi în țară ni s-a spus ca mașina figurează ca furată din 5 ianuarie 2016. Sunt cinci ani de zile de atunci. O să am o discuție serioasă cu MAE, să vedem ce putem modifica, legi, proceduri. El este un cumpărător de bună credință, o achiziționat o mașină înmatriculată deja în România. Ne-au luat pașapoartele, actele mașinii, iar apoi au venit înapoi cu actele și ne-au spus că mașina e furată. Prima oară am crezut că este o farsă. Oamenii ne-au informat despre proceduri, ne-au spus că mașina trebuie să rămână pe loc. Noi am întrebat dacă totuși putem să ne continuăm drumul, iar pe urmă colegul meu să predea mașina. Nu s-a putut acest lucru. Au fost profesioniști cei de la vama Sculeni. Am urmat procedura, am sunat o altă mașină și am plecat acasă. Colegul meu a făcut proceduri de predare-primire a autoturismului și asta a fost tot," a spus Marius Budăi la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel