Mariana Câmpeanu se delimitează de presupusele acuzaţii de corupţie

mariana campeanu
mariana campeanu

Mariana Câmpeanu  se delimitează de presupusele acuzaţii de corupţie și speră  că justiţia îşi va face datoria în cazul celor două consiliere ale sale care au fost cercetate de DNA şi sunt trimise în justiţie, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii.

În contextul difuzării, vineri, de către mai multe posturi de televiziune, a unei ştiri bazată pe fragmente de interceptări telefonice ale fostelor consiliere ale ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu precizează că "nu a avut cunoştinţă de circumstanţele în care a avut loc concursul asupra căruia planează suspiciunile pentru care cele două foste consiliere au fost cercetate de DNA şi sunt trimise în justiţie".

 Fragmentele de discuţii telefonice redate în media sunt editate astfel încât să conducă la ideea falsă că ministrul ar fi ştiut de concurs, potrivit comunicatului.

Mariana Câmpeanu declară că "nu a fost niciodată nici întrebată, nici solicitată de procurorii DNA să dea vreo declaraţie la această instituţie pe toată durata cercetării"şi, totodată, "se delimitează cu toată puterea de presupusele acuzaţii de corupţie şi îşi reafirmă încrederea că justiţia îşi va face datoria până la capăt în acest caz".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel