"Marian Râlea a murit", știre falsă. Val de reacții furioase

După ce un site de ştiri a publicat cu titlu de Breaking News moartea actorului Marian Râlea, ştire dezminţită imediat de DC News, un val de comentarii s-a revărsat pe facebook, dintre care am ales să vă prezentăm câteva.

Adela,  pe pagina DCNEWS: "Nişte cretini cu acte tembelii ăia de la protv in frunte cu propagandista aia (...), esca care (cacofonia e un bonus) mint poporul cu televizorul si emană in spațiul public numai minciuni scabroase cum ar fi si despre legile astea ale justiției care se dezbat zilele astea..faceți bine si nu.i mai urmăriți căci si.au pierdut demult credibilitatea.."

Însă, foarte multe asemenea comentarii au fost postate pe pagina actriţei Dana Rogoz:

Dana Rogoz "Va imaginati prin ce trece cineva apropiat cand primește aceasta veste. Se învârtea camera cu mine... norocul a fost ca am aflat repede si ca e bine. Dar a fost un șoc. Nu pot in schimb sa imi imaginez cum a fost pentru el sa citească toate stirile in memoriam."

Roxana "Slavă Domnului, mă bucur din tot sufletul, plângeam și acum sunt în al nouălea cer! Incredibil cum o agenție serioasă ca Mediafax a putut face o asemenea gafă, iar ProTV, să o difuzeze! Sau poate a fost o farsă macabră a televiziunii cu care atâția ani a colaborat.

Silvia: I-aș da in judecată,pe bune! Și aș cere o poală de bani ca să se învețe minte,iar banii i-aș folosi pentru a face fericiți cât mai mulți copii care duc o viață grea.

Andreea: Doamne, cata prostie! Cum sa scrii asa ceva, daca nu e adevărat?! Doar ca sa faci bani din reclama?! Ce rău ati ajuns ăștia care faceți de astea!????????????

Matei: Ăstia viseaza numai morti...cum sa dai o asa stire?Cred ca ii informeaza Carmen Harra...ma bucur nespus ca traieste !

Petruta: O glumă de prost gust! Trăim intr o lume dementa, cum se poate scrie asa ceva!!!

Plus alte cteva mii pe diverse pagini de ştiri.

[cteste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel