Marcel Ciolacu - Rareş Bogdan, discuţie aprinsă, UNTOLD vs proteste: Mă instigați să încalc legea, nu?

Foto: B1 TV
Foto: B1 TV

Rareș Bogdan și Marcel Ciolacu s-au certat în direct, în contextul creșterii numărului de cazuri și al festivalului UNTOLD care a început astăzi. 

"Știți că începe marele eveniment la Cluj, UNTOLD, cu 300.000 de oameni. UNTOLD-ul domnului Boc. Marele festival al României (...) E ok? Că sunt 2.200 de infectări astăzi", a spus Silviu Mănăstire. 

În acest context, Rareș Bogdan și Marcel Ciolacu și-au schimbat câteva replici acide. 

"Despre UNTOLD trebuie să-l întrebați pe Emil.2.200 de infectări, dar la UNTOLD nu se intră decât vaccinat sau cu PCR sau test rapid făcut. Exact cum intri și în Germania, și în Bruxelles. Și dacă ai vaccin, trebuie să-ți faci și un test rapid sau un PCR. Știți cum e... evenimentele trebuie să continue, viața trebuie să continue, nu putem să stăm departe de bucuria vieții, iar UNTOLD-ul este un eveniment care a depășit granițele României, e un eveniment al bucuriei care reprezintă cele mai importante părți ale României", a spus Rareș Bogdan. 

"Domnule Rareș Bogdan, că tot sunteți în echipa câștigătoare cu domnul Florin Cîțu, puteți vorbi cu el să facă totuși o modificare la lege și să ne lase și pe noi, cei din opoziție, să facem mitinguri cu mai mult de 500 de oameni? Vin oamenii tot testați, tot vaccinați... puteți să ne puneți o pilă?", i-a spus Marcel Ciolacu.  

"Nu e problemă. Florin... premierul Florin Cîțu nu are o problemă cu asta, din contră, e dreptul partidelor de opoziție să facă miting", a spus Rareș Bogdan. 

"Mă instigați să încalc legea, nu?"

Silviu Mănăstire: Acum serios! Se poate UNTOLD, dar orice alt eveniment cu mai mult de 500 de persoane este ilegal în România?

Rareș Bogdan: Așa cum noi am organizat miting-uri gigant în mod succesiv în Piața Victoriei, nu văd nicio problemă atâta timp cât funcționează democrația din România, ca în cazul în care există nemulțumiri să se organizeze mitinguri. Sigur, păstrând toate măsurile necesare.

Marcel Ciolacu: Mă instigați să încalc legea, nu? Am înțeles! (...) O să-i spun ministrului de Interne că am încălcat legea pentru că m-ați instigat dvs la B1.

Rareș Bogdan: Eu nu am spus asta. Eu spun doar că a avea mitinguri de protest înseamnă că democrația funcționează. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel