Majestatea Sa Margareta, către voluntarii Crucii Roșii: În ciuda nesiguranței, generoși și solidari

Voluntarii Crucii Roșii Române, în ciuda nesiguranței și greutăților, au fost generoși, solidari și au oferit asistență umanitară tuturor celor aflați în nevoie, transmite Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, cu ocaziaZilei Internaționale a Voluntariatului.

„În ultimul an, COVID-19 a afectat viața și sănătatea oamenilor de pe întreaga planetă. Voluntarii Crucii Roșii Române, în ciuda nesiguranței și greutăților, au fost generoși, solidari și au oferit asistență umanitară tuturor celor aflați în nevoieː au distribuit alimente esențiale și produse de igienă, au monitorizat telefonic persoanele care s-au aflat în izolare, au distribuit echipamente medicale și de protecție, au furnizat informații despre sănătate corecte și demne de încredere și au oferit consiliere psihologică”, este mesajul Majestății Sale Margareta.

De Ziua Internațională a Voluntarilor, sunt sărbătoriți toţi cei care prin bunătate, sensibilitate și implicare reprezintă un sprijin prețios pentru semenii lor aflați în dificultate.

„Le mulțumesc voluntarilor Crucii Roșii Române pentru devotamentul și curajul lor, le doresc să-și păstreze entuziasmul și să nu uite că prin exemplul personal ne inspiră pe toți și ne aduc aminte că puterea umanităţii stă în fiecare dintre noi”, își încheie mesajul Custodele Coroanei române.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy