Mai mulţi lideri PSD i-ar cere lui Năstase autosuspendarea, în cazul unei condamnări

Adrian-Nastase
Adrian-Nastase

Mai mulţi lideri ai PSD ar susţine ideea ca la nivelul conducerii partidului să i se ceară preşedintelui CN al PSD, Adrian Năstase, să se autosuspende din partid în situaţia în care ÎCCJ va pronunţa miercuri un verdict de condamnare în cazul acestuia, au declarat pentru NewsIn surse din partid.

Potrivit surselor citate, la nivelul conducerii partidului există o părere împărţită privind modalitatea în care PSD ar trebuie să gestioneze problema de imagine în situaţia unei pronunţări a ÎCCJ nefavorabile lui Năstase. O serie dintre social-democraţii apropiaţi preşedintelui PSD, Victor Ponta, ar opta pentru a se lua o decizie de suspendare din partid în cazul fostului premier, având loc o serie de consultări cu lideri de filiale, în timp ce liderii apropiaţi lui Năstase şi-au exprimat susţinerea în cazul acestuia.

De asemenea, surse social-democrate au precizat că preşedintele CN al PSD ar fi avut o serie de consultări în acest week-end cu parlamentari şi lideri de organizaţii care şi-ar fi exprimat susţinerea în cazul său. Totodată, mai mulţi membri ai BPN au susţinut neoficial varianta în care să i se ceară lui Năstase să se autosuspende din partid până când impactul asupra imaginii partidului se va atenua.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-ar fi transmis fostului premier Adrian Năstase că nu are de gând ca partidul să facă "zid" în jurul său, în situaţia în care justiţia va pronunţa vreo sentinţă de condamnare în cazul său pe dosarele aflate pe rol, au declarat pentru NewsIn surse din PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel