Mafiot irlandez, înmormântat într-un sicriu de aur

Altar împodobit cu nenumărate fotografii, mesaje înduioșătoare de la familie și prieteni, dar și sicriu din aur de aproximativ 30.000 de euro, sunt doar câteva omagii aduse unui lider al unei rețele de așa ziși "călători", care se plimbau de-a lungul și latul Irlandei și comiteau jafuri.

Înmormântare țigănească extravagantă, sâmbătă, în capitala Irlandei, Dublin, a unui mafiot local, Andy Connors, care a fost împușcat mortal marți, în fața soției și a copiilor săi, scrie independent.ie.

Altarul din biserica unde s-a oficiat slujba de înmormântare a fost împodobit cu fotografii cu Connors, foarte multe ornamente florale, dar și mesaje dinrte cele mai înduioșătoare ale celor care l-au apreciat pe liderul mafiot, precum: "Cel mai bun tată din lume" sau "Un om de milioane".

Citește și Înmormântare spectaculoasă, plănuită timp de aproape două decenii

Însă, ceea ce a ieșit în evidență la acest eveniment a fost sicriul, importat din Anglia, în care a fost depus corpul mafiotului. Acesta a fost placat cu aur, iar prețul de achiziționare se pare că a fost de aproximativ 30.000 de euro.

Andy coordona o rețea așa ziși "călători", care se plimbau de-a lungul și latul Irlandei și comiteau jafuri. Deși nu a avut o legătură directă cu cei care dădeau spargerile, Andy era cel care conducea rețeaua, motiv din cauza căruia era și extrem de bogat.

Investigațiile privind moartea mafiotului local continuă, poliția analizând mai multe variante, inclusiv o acțiune a IRA, pentru neplata unei taxe de protecție, dar și un litigiu cu un om de afaceri din Dublin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel