Lupta pentru Primăria Capitalei. De ce Cristian Popescu Piedone ”refuză să o ia în seamă” pe Gabriela Firea. Bogdan Chirieac: E o relație mai veche

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Află în articol ce a spus analistul politic Bogdan Chirieac legat de alegerile din Capitală.

Analistul politic  Bogdan Chirieac a vorbit despre lupta pentru Primăria Capitalei, afirmând că "Piedone dorește să fie perceput ca singurul contracandidat al lui Nicușor Dan" și explicând care sunt șansele Gabrielei Firea în acest caz.

„Electoratul lui Cristian Popescu Piedone este în mare parte comun cu electoratul doamnei Firea, cei doi își împart acest electorat. Chestiunea asta de propagandă, că totuși nu a dat foc la piață Piedone (n.r. citește mai multe despre incendiu aici), ține la electoratul ”rezist” care îl susține pe Nicușor Dan, îi mobilizează pe ei. Eu nu mă aștept la atacuri cuprinzătoare împotriva lui Cristian Popescu Piedone pentru că dânsul ia o parte importantă a voturilor doamnei Firea lăsându-i foarte puține șanse să mai câștige Primăria Generală a Capitalei”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, în direct la Realitatea TV.

”Războiul” de la Capitală

Întrebat de ce ”războiul lui Piedone” se duce doar cu Nicușor Dan (n.r. candidat independent, susținut de Alianța Dreapta Unită) și cu Sebastian Burduja (n.r. candidatul PNL), dar nu cu Gabriela Firea (n.r. candidatul PSD), Chirieac a spus: „Poate și fiindcă sunt prieteni așa cum l-a numit soțul doamnei Firea, domnul Pandele, atunci când a ieșit în duminica Paștelui la televizor. E o relație mai veche.

Oricum, să știți, Piedone dorește să fie perceput ca singurul contracandidat al lui Nicușor Dan și Nicușor Dan la rândul lui, într-un interviu la DCNews, a spus același lucru: 'Contracandidatul meu este Cristian Popescu Piedone'. Cu domnul Burduja a zis că nu vrea să iasă în conferință de presă sau dezbatere fiindcă vrea să facă alianță cu PNL-ul după alegeri, ceea ce are sens. Într-o dezbatere se mai spun lucruri care le poți regreta apoi. Pe doamna Firea refuză să o ia în seamă. Și Piedone, și Nicușor Dan, doresc ca ei să fie cei care candidează la Primăria Generală a Capitalei. Din punctul ăsta de vedere, li se maximizează șansele și unuia, și altuia”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel