Ludovic Orban, reacție la protocolul PSD - UNPR

Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL, susține că PSD, prin protocolul încheiat miercuri, minte UNPR că o să îi dea locuri în Parlament, apreciind că social-democraților le este teamă de alegerea primarilor în două tururi de scrutin și promit luna de pe cer UNPR și ALDE pentru a nu susține proiectul.

"S-a întâlnit sacul cu petecul.Este povestea cu cocoșul roșu. PSD-iștii îi mint pe UNPR-iști că o să le dea locuri în Parlament și UNPR-iștii se fac că îi cred pe PSD-iști în această minciună. Oricum or să aibă o surpriză să constate că 33 plus doi nu fac 35, ci s-ar putea să facă 29 și oricum semnatarii acestui protocol arată cine sunt de fapt aceste formațiuni politice — Dragnea condamnat în primă instanță, Oprea cu urmărirea penală începută", a declarat Orban, joi, pentru Agerpres, cu privire la protocolul semnat de PSD și UNPR.

În opinia acestuia, "PSD are o singură frică și anume să nu treacă legea inițiată de PNL cu privire la alegerea primarilor în două tururi". "Sunt în stare să le promită luna de pe cer și UNPR și ALDE ca să nu voteze proiectul nostru de lege. Se face frate cu dracul ca să treacă puntea", a susținut Orban.

Liviu Dragnea și Gabriel Oprea, au semnat joi un protocol care prevede colaborarea celor formațiuni în alegerile locale, votul într-un singur tur de scrutin și candidatura pe liste comune la alegerile parlamentare din aceasta toamnă, în funcție de rezultatul la alegerile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel