Ludovic Orban, despre contestarea controlului judiciar: Rămâne de văzut

Liberalul Ludovic Orban s-a prezentat joi la Secţia 23 Poliţie, după ce procurorii DNA au dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Orban nu a dorit să dea declaraţii presei referitoare la omul de afaceri căruia i-ar fi pretins cei 50.000 de euro pentru care îl acuză procurorii, precizând că a venit la secţia de poliţie pentru a respecta condiţiile controlului judiciar.

Nu dau declaraţii. Am fost prezent aici la ora stabilită pentru a respecta condiţiile controlului judiciar impus. Secţia 23 este secţia la care trebuie să mă prezint conform programului care a fost dispus de procuror şi de secţia de poliţie. (...) Nu am niciun fel de informaţii să furnizez legate de acest dosar, a spus Orban.

Întrebat dacă va contesta măsura controlului judiciar, el a răspuns: Rămâne de văzut.

Ludovic Orban nu a dorit să se pronunţe nici despre noul candidat al PNL la Primăria Capitalei. Nu fac niciun fel de consideraţii asupra candidatului PNL. Este decizia pe care a luat-o Biroul Politic al PNL, ca atare e o decizie pe care o respect, a spus el.

Ludovic Orban este urmărit penal de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel