EXCLUSIV  Locuitorii din Greenfield au votat-o pe Armand, spune Tudorache: Atât merită! De ce se mai plâng? A venit, a pus barieră și le-a închis drumul

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

Daniel Tudorache, candidat independent la primăria Sectorului 1, a vorbit despre demersurile făcute pentru drumul de acces în cartierul Greenfield, drum blocat de actualul edil.

Daniel Tudorache, fost edil al Sectorului 1 și candidat independent pentru aceeași funcție, a vorbit în emisiunea electorală Ce se întâmplă? de la DC News TV și DC News despre situația drumului de acces în Greenfield, care a fost blocat de actualul primar, imediat după preluarea mandatului, dar și despre faptul că deși sunt multe nemulțumiri în ceea ce privește administrația sectorială, Clotilde Armand are încă succes în rândul votanților, potrivit recentelor sondaje de opinie.

”Pe timpul mandatului meu, știți că existau în Greenfield două drumuri de acces. Unul, prin Teișani, care se duce direct în centură, și unul prin Vadul Moldovei. Ei spun de ceva timp că este drum forestier, dar este un drum forestier atipic pentru că el are undeva la 1.300 de metri, acel drum. 1.000 de metri sunt asfaltați din anul 1970. Deci de pe timpul lui Ceaușescu el era considerat drum forestier, dar era asfaltat. Și mai erau 300 de metri de pământ (n.r. drum de pământ) pe care eu cu ADP-ul la fiecare săptămână îl nivelam dacă existau denivelări din cauza traficului sau din cauza ploilor.

În acea perioadă când eu am deschis drumul, am făcut demersuri împreună cu proprietarul terenului din acea zonă pentru că trebuia lățit acel drum. Ca să îl preia Primăria Capitalei și apoi să îl dea în administrarea Sectorului 1, trebuia să faci anumite demersuri.

Eu am făcut acele demersuri. Și urma să mai dea o Hotărâre de Guvern, urma ca primarul general să ceară acel drum și apoi să îl dea în administrarea sectorului.

Când a venit Nicușor Dan, a blocat tot, Clotilde Armand a venit și a pus bariera acolo și a închis drumul. Vă dați seama, dimineața și seara, e o școală în Greenfield, e o școală privată, într-adevăr, stai o oră să ieși din Greenfield. E cumplit. (...) Locuitorii din Greenfield au votat preponderent Clotilde, în 2020. Și poate că asta a fost răsplata pe care Clotilde și PNL-ul le-a oferit-o locuitorilor din Greenfield”, a declarat Daniel Tudorache, candidat independent la Primăria Sectorului 1, în emisiunea Ce se întâmplă?, cu Răzvan Dumitrescu.

Tudorache: De ce se mai plâng? 

”Mă gândesc la Sectorul 1. Cum există 30%, de fapt eu cred că undeva între 27% și 30% din votanții Sectorului 1 mai pot vota cu Clotilde, care au văzut șobolani pe stradă, mai mari decât pisicile, care au văzut multe luni de zile gunoi pe stradă, care au văzut, mă refer la părinți, cum bursele elevilor au scăzut, și dacă iei lista, continuă.

Adică, eu totuși nu îi înțeleg pe acei oameni care au văzut ce a făcut Clotilde Armand sau exact cum am spus mai devreme, cei care locuiesc în Greenfield, care au votat-o, preponderent, pe Clotilde, în 2020. (...)

Era o modă, dar atunci de ce se mai plâng? Au făcut mitinguri în fața primăriei să le deschidă drumul. Din moment ce au votat-o, înseamnă că atât merită. Sau cel puțin așa a considerat Clotilde că merită”, a mai spus fostul edil al Sectorului 1.

Întrebat dacă votul de anul acesta va fi unul ”preponderent pe chestiuni tehnice, care sunt foarte importante pentru viața omului, cum este acesta (n.r. drumul de acces în Greenfield) sau va fi emoțional”, Tudorache a afirmat că, în opinia sa, votul va fi unul emoțional.

Citește și: Bursele elevilor din Sectorul 1 ”erau cele mai mari din România”, dar Armand le-a tăiat. Tudorache: Au făcut dezastru. Cum să le iei copiilor banii?

Mai multe în video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel