EXCLUSIV  Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare. Av. Lucian Bolcaș: ”Evident că poate să fie admisă contestația”. Ce a invocat fostul lider al PSD

Roxana Neagu / 18 oct 2019 / 13:27 Salveaza PDF Comentarii
Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Liviu Dragnea a trimis, la ÎCCJ, prin poștă, contestația în anulare la pedeapsa cu închisoarea de trei ani și jumătate, cu executare. 

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat, pentru DCNews: ”Contestația în anulare e o cale excepțională de atac, care se poate exercita în anumite condiții de timp și de motivație. Este dreptul lui Liviu Dragnea s-o formuleze și să ridice problemele care consideră că justifică o asemenea contestație în anulare. Eventuala admitere a acestei contestații înseamnă anularea deciziei care a fost atacată și, evident, rejudecarea ei”.

Totodată, avocatul a subliniat că Liviu Dragnea a invocat ”nelegala constituire a completelor de judecată”, iar în baza acestui fapt, precizează că ”dacă s-a invocat nelegala constituire a completelor de judecată, în lumina deciziei CCR, evident că această contestație poate să fie admisă”

”Este posibil ca, în aceste condiții, să fie pus în libertate, până la rejudecarea cauzei” a explicat avocatul Lucian Bolcaș, pentru DCNews

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27