EXCLUSIV  Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare. Av. Lucian Bolcaș: ”Evident că poate să fie admisă contestația”. Ce a invocat fostul lider al PSD

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Liviu Dragnea a trimis, la ÎCCJ, prin poștă, contestația în anulare la pedeapsa cu închisoarea de trei ani și jumătate, cu executare. 

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat, pentru DCNews: ”Contestația în anulare e o cale excepțională de atac, care se poate exercita în anumite condiții de timp și de motivație. Este dreptul lui Liviu Dragnea s-o formuleze și să ridice problemele care consideră că justifică o asemenea contestație în anulare. Eventuala admitere a acestei contestații înseamnă anularea deciziei care a fost atacată și, evident, rejudecarea ei”.

Totodată, avocatul a subliniat că Liviu Dragnea a invocat ”nelegala constituire a completelor de judecată”, iar în baza acestui fapt, precizează că ”dacă s-a invocat nelegala constituire a completelor de judecată, în lumina deciziei CCR, evident că această contestație poate să fie admisă”

”Este posibil ca, în aceste condiții, să fie pus în libertate, până la rejudecarea cauzei” a explicat avocatul Lucian Bolcaș, pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel