LIVESCORE: AS ROMA - BARCELONA, în Champions League

FC Barcelona a pierdut în mod incredibil calificarea în semifinalele Champions League după ce a fost învinsă de AS Roma cu scorul de 3-0. Totul după ce în meciul tur, pe Camp Nou, catalanii au câștigat cu 4-1. 

LIVESCORE: Roma - Barcelona 3-0. REZULTAT FINAL

min 82. GOL Roma!!! Manolas înscrie golul care duce la o răsturnare INCREDIBILĂ. În acest moment, Barcelona este OUT din Champions League 

min 58. GOL ROMA ! De Rossi o readuce pe Roma în cărțile calificării. Mai este nevoie de un singur gol

min 6. GOL! Dzeko deschide scorul pentru AS Roma. 

Iată echipele de start:

Roma: Alisson- Jesus, Fazio, Manolas - Kolarov, Strootman, De Rossi, Nainggolan, Florenzi- Schick, Dzeko

Barcelona: ter Stegen- Semedo, Pique, Umtiti, Alba- Roberto, Rakitic, Busquets, Iniesta- Messi, Suarez 


LIVESCORE: ROMA - BARCELONA Deplasarea catalanilor la Roma este o simplă formalitate pentru că în meciul tur, Messi&co au reușit o victorie la scor: 4-1. Meciul tur a fost dominat integral de Barcelona, catalanii conducând la un moment dat cu 3-0. Roma a reușit să se apropie la doar două goluri, iar reușita lui Suarez din finalul meciului a reușit să redea liniștea suporterilor de pe Camp Nou.

LIVETEXT: ROMA - BARCELONA Pentru meciul din această seară, ambii antrenori au la dispoziție cel mai bun lot, neexistând accidentați, astfel că probabil va fi din nou o partidă cu foarte multe goluri. 

LIVESCORE: ROMA - BARCELONA Barcelona vine din poziția de lider al Primera Division, cu mari șanse de a câștiga campionatul. Câștigarea Champions League ar asigura un parcurs perfect al Barcelonei, însă până la finala mai sunt încă trei meciuri de disputat.

LIVETEXT: ROMA- BARCELONA De cealaltă parte, AS Roma traversează o criză de formă, ultimele meciuri fiind o mare dezamăgire. În ultima partidă, AS Roma a pierdut cu 0-2 în fața Fiorentinei, iar cu o etapă în urmă a reușit doar un egal la Bologna. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel