Liverpool va folosi două echipe diferite la Cupa Mondială a cluburilor şi în Cupa Ligii engleze

Clubul de fotbal Liverpool a anunţat marţi că va folosi două echipe diferite la meciurile din luna decembrie, de la Cupa Mondială a cluburilor, din Qatar, şi în Cupa Ligii engleze, scrie AFP.

Din cauza calendarului competiţional extrem de încărcat, cu date de disputare a partidelor foarte strânse, vom folosi două echipe diferite pentru cele două competiţii de luna viitoare, a anunţat conducerea grupării într-un comunicat.

Decizia cormoranilor vine la scurt timp după ce antrenorul Juergen Klopp excludea o asemenea variantă.

Liverpool va juca în penultima săptămână a lunii decembrie, în sferturile Cupei Ligii, cu Aston Villa, dar tot în aceeaşi perioadă va avea loc în Qatar, Cupa Mondială a cluburilor, competiţie la care vor participa The Reds.

Nu putem lăsa niciun jucător acasă pentru a-l avea apoi la dispoziţie în Cupa Ligii. Avem de susţinut două meciuri în Qatar într-o perioadă extrem de aglomerată. Liverpool şi organizatorii Cupei Ligii se află în discuţii pentru o eventuală modificare a zilei în care ar urma să aibă loc meciul cu Aston Villa, dar nimic nu este sigur. Oricum, nu putem juca în Qatar cu 11 jucători, şi cu alţi 11 în Cupa Ligii. Vom vedea, spunea Klopp săptămâna trecută.

Liverpool, lider în campionatul Angliei, are nu mai puţin de 8 meciuri programate în decembrie, cinci în Premier League, meciul final din grupele Ligii Campionilor şi două partide în Cupa Mondială a Cluburilor. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel